Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз відповідатиме сам за підлог документів?

Понеділок, 22 січня 2007, 11:04

Член фракції "Наша Україна" Борис Беспалий вважає, що якщо голова Верховної Ради Олександр Мороз підпише "підложний" закон про Кабінет міністрів, то він нестиме всю відповідальність "за таке підписання".

Так він прокоментував заяву першого віце-прем’єра Миколи Азарова щодо можливості підписання закону про Кабмін Морозом, повідомляє в понеділок прес-служба "Нашої України".

"Якщо спікер парламенту візьметься підписувати підложний документ, хочу нагадати, що в такому випадку він бере на себе всі ризики і відповідальність за таке підписання", – наголосив Беспалий.

"А "антикризовикам", замість планувати антиконституційні дії, слід спочатку провести службову перевірку і добре розібратися у своїй команді, адже всю цю історію можна кваліфікувати навіть як підлог документів", - підкреслив депутат.

При цьому Беспалий нагадав, що закон про Кабмін, який був направлений спікером на підпис президенту, не відповідає документу, за який Верховна Рада проголосувала 12 січня.

"Президенту на підпис пішов закон у іншій редакції, ніж був проголосований парламентом, а отже, глава держави мав повне право накласти на нього вето", – зазначив Беспалий.

"Якщо вже "антикризовики" такі впевнені у своїх силах, нехай виправлять помилки і спробують подолати вето ще раз", – додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...