Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тарасюків женуть у глухий кут, щоб довести до абсурду?

Понеділок, 22 січня 2007, 14:06

Міністр закордонних справ Борис Тарасюк називає абсурдною ситуацію, що склалася навколо фінансування Міністерства закордонних справ.

"Поки ситуація абсолютно абсурдною виглядає", - цитує слова Тарасюка Ліга.

Міністр наголосив, що, за твердженням Міністерства фінансів, бюджетне фінансування МЗС відкрите.

Водночас, Державне казначейство не приймає документи і зразки підписів на цих документах. Казначейство заявляє, що не визнає Тарасюка як міністра.

"Але є ж виконуючий обов'язки. Сьогоднішній міністр перебуває у відпустці, є виконуючий обов'язки, це закріплено в положенні про міністерство. Положення закріплене, до речі, постановою Кабміну. То які проблеми?", – сказав Тарасюк.

Він вважає, що в даному випадку ситуацію просто заганяють у глухий кут і доводять до абсурду.

Тарасюк при цьому наголосив, що вихід із ситуації, яка склалася, один: всім посадовим особам виконувати закони і свої службові обов'язки.

Разом з тим, міністр не відповів на запитання, чи відновлено зараз фінансування МЗС. Він заявив, що конкретний і детальний коментар дасть у понеділок ввечері в прямому телеефірі.

Як відомо, 18 січня стало відомо про те, що Мінфін припинив фінансування Міністерства закордонних справ, у зв'язку з чим співробітники втратили можливість одержувати зарплату, а Україна - здійснювати внески в міжнародні фонди й організації.

Мінфін і Держказначейство заявили про те, що МЗС некоректно оформив необхідні для фінансування документи, зокрема, не були подані зразки підписів розпорядників бюджетних коштів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...