Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратниці Януковича почали телефонувати аноніми і тиснути

Понеділок, 22 січня 2007, 17:25

Депутат від Партії регіонів Ганна Герман заявляє, що на неї почав чинитися тиск з вимогою відкликати законопроект, який має надати керівництву держави та лідеру опозиції право на безкоштовне висвітлення в мас-медіа їх позиції.

"Протягом вихідних мені двічі телефонував анонім, який порадив не пхатися в цю сферу, відкликати цей законопроект, оскільки він зачіпає бізнес-інтереси і перекриває канал для заробітку", - розповіла Герман в коментарі "Українській правді".

"А у понеділок мені зателефонував один з депутатів, який сказав: "По-дружньому раджу тобі відкликати цей законопроект, бо тобі зле буде, якщо так не зробиш", - додала Герман.

"Я вважаю, що це тиск, бо ми всі добре знаємо, в якій країні ми живемо", - сказала вона.

Ганна Герман пояснила, що не називатиме прізвище цього депутата – "поки для цього не настане момент".

На питання, чи буде вона звертатися до прокуратури, Герман повідомила, що зробить з парламентської трибуни оголошення про тиск на неї, коли в лютому розпочнеться сесія Верховної Ради.

Герман також повідомила, що не буде відкликати поданий законопроект.

"Я не думаю, що відкличу законопроект. Я пережила багато бруду в житті, переживу і цей бруд", - сказала Герман.

Як відомо, Ганна Герман подала законопроект щодо забезпечення неупередженого ставлення ЗМІ до свободи політичних дебатів. Президент, голова Верховної Ради, прем’єр та лідер опозиції, згідно з документом, зможуть користуватися правом безоплатного інформування про свою діяльність в мас-медіа будь-якої форми власності, крім партійних.

Цей законопроект викликав критику з боку представників Інституту масової інформації.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування