Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Харківський Довгий думає, що за ним стежать

Понеділок, 22 січня 2007, 18:48

Секретар Харківської міськради Геннадій Кернес заявляє, що за ним стежать співробітники СБУ.

"Я неодноразово робив заяви, що за мною стежать. Я виявив стеження за собою, у суботу, коли я вийшов з роботи", - сказав Кернес, повідомляє Медіапорт.

"За мною стежила машина. Там знаходився один зі співробітників (СБУ)... Я виявив це і зробив так, що наче заходжу в готель, але машину не заглушив. Ті люди там передавали один одному повідомлення. Потім мені вдалося одну людину зупинити, разом зі своєю охороною. Ми попросили його пред'явити документи, тому що нещодавно відбувся вибух, і взагалі ситуація напружена - на мою адресу надходять погрози, я про це неодноразово заявляв", - додав він.

За словами Кернеса, після того, що як особа, яка за ним стежила, відмовилася пред'являти документи, він викликав міліцію, яка встановила, що за ним стежив співробітник СБУ.

"Спочатку він розповідав, що писав там під будинком, потім - що чекає тут дружину. Він виявився працівником Служби безпеки, причому повністю був оснащений спецзасобами",- сказав секретар міськради.

Раніше начальник управління СБУ в Харківській області Андрій Мухатаєв заявив, що 20 січня був затриманий "і насильно утримувався Кернесом" співробітник СБУ.

За його словами, співробітник виконував службову задачу, непов'язану з громадянами України, і щодо нього були проведені "незаконні, протиправні дії, пов'язані з його особистим оглядом, обшуком, і вилученням особистих речей".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування