Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича не допустили до президента. Ющенко образиться

Вівторок, 23 січня 2007, 13:40

Віктор Ющенко посів друге місце в рейтингу ТОП – 50 "Кращі чиновники України – 2006", який упорядкував тижневик "Власть Денег".

Президента випередив міністр оборони Анатолій Гриценко, який посів лідируючу позицію, повідомляє "Остров".

"Віктор Андрійович образиться", - пожартував міністр оборони, дізнавшись, що Верховний головнокомандуючий у рейтингу топ-чиновників посів місце після нього.

Прем'єр-міністр Віктор Янукович не ввійшов у першу десятку рейтингу, розділивши разом з головою президентської адміністрації Віктором Балогою 11-12 місце.

Його обійшли Володимир Горбулін, Віктор Пинзеник, Арсеній Яценюк, Юрій Луценко, Віталій Гайдук, Юрій Єхануров, Борис Тарасюк і Микола Азаров.

Також до ТОП-50 увійшли міністр палива й енергетики Юрій Бойко (18 місце), віце-прем'єр Андрій Клюєв (21 місце), віце-прем'єр будівництва, архітектури і ЖКГ Володимир Рибак (22 місце), міністр вуглепрому Сергій Тулуб (24 місце) і голова держкомтелерадіо Едуард Прутнік (47 місце).

Експерти видання виставляли бали від 1 до 5 у чотирьох номінаціях: "компетентність", "впливовість", "керованість у роботі державними інтересами", і "орієнтація в роботі на свою кишеню" (ця оцінка вираховувалася із суми в трьох попередніх номінаціях).

В опитуванні брали участь політичні й економічні оглядачі, політологи, керівники громадських організацій і піар-агентств, "чия робота пов'язана з продуктами діяльності наших чиновників". Усього було опитано більше двох десятків осіб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування