МОРОЗ ВВАЖАЄ, ЩО ЮЩЕНКА ПІДСТАВИЛИ

Вівторок, 23 січня 2007, 14:36

Голова Верховної Ради Олександр Мороз готовий оприлюднити закон про Кабінет міністрів після висновків профільного комітету парламенту, попередньо ще обговоривши його з президентом Віктором Ющенком.

Про це Мороз повідомив під час ефіру на радіо "Ера", повідомляє УНІАН.

Він наголосив, що дав доручення профільному комітету парламенту і чекає на його висновки, але також він хотів би "ще переговорити з президентом".

"Мені здається, що він не винен в тому, що його так підставляють представники апарату", - сказав Мороз і при цьому додав: "Нехай він з ними розбереться".

Мороз стверджує, що немає жодних розбіжностей в текстах закону, який приймався і який був направлений на підпис президента.

"Прикро, що президента змушують повторювати недолугі байки від адміністрації (секретаріату президента)", - сказав Мороз, коментуючи заяви, що текст закону був інший.

Він наголосив, що "офіційно і будь-де можу підтвердити", що тексти є однаковими "з точністю до коми і крапки".

При цьому він погодився, що при надходженні до секретаріату тексту закону була на одній зі сторінок допущена технічна помилка, але все було з’ясовано і після цього "з цією виправленою сторінкою президент підписав документ для висновків Кабінету міністрів".

Мороз підкреслив, що все це "абсолютно надумана ситуація", і зізнався, що йому "соромно за тих людей", які ведуть мову про різні тексти закону.

Водночас, спікер вважає, що у президента є право звернутися до Конституційного Суду щодо конституційності даного закону і не виключає, що "десь три норми" можуть бути визнані такими, що не повністю відповідають Конституції.

Також, за словами Мороза, Ющенко може запропонувати внести зміни до закону про Кабмін після того як він вступить у дію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...