Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз підозрює, що його "підсікає" Балога

Вівторок, 23 січня 2007, 16:22

Голова Верховної Ради Олександр Мороз не виключає існування зв'язку між рішенням Мукачівського суду щодо закону про Кабінет міністрів та главою секретаріату президента Віктором Балогою.

Про це він заявив в ефірі радіо "Ера" у вівторок, повідомляє УНІАН.

"Може, тому, що глава адміністрації президента (глава секретаріату президента) з Мукачевого прибув до Києва", - припустив спікер, додавши, що йому "відверто кажучи, трохи принизливо займатися такими коментарями".

При цьому Мороз заявив, що взагалі здивований тим, що судове рішення щодо закону про уряд було ухвалено саме Мукачівським міськрайонним судом Закарпатської області.

"Дивно, що це аж у Мукачевому чомусь виникла ця ініціатива", - сказав спікер, коментуючи заборону голові парламенту підписувати закон про Кабмін і публікувати цей документ.

Мороз висловив обурення "безграмотністю деяких суддів", які "навіть не читають норми прямої дії, норми Конституції", яка, за його словами, не передбачає, щоб після подолання президентського вето голова ВР підписував закон, натомість – просто його оприлюднює у випадку непідписання президентом.

Також спікер зауважив, що важко пояснити ситуацію, коли питання у суді розглядається без другої сторони процесу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування