Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров назвав, з ким збирається мати справу в міністерстві Тарасюка

Вівторок, 23 січня 2007, 17:31

Розпорядниками бюджетних коштів Міністерства закордонних справ визначені заступники глави МЗС Андрій Веселовський та Микола Маймескул.

Про це повідомляє Ліга з посиланням на прес-службу Міністерства фінансів.

Відповідне доручення дав перший віце-прем'єр, міністр фінансів Микола Азаров після завірення підписів зазначених заступників міністра закордонних справ.

Таким чином, фінансування апарату міністерства і дипломатичних установ за кордоном буде здійснюватися відповідно до закону про держбюджет.

Коментуючи слова Азарова про те, що закордонні поїздки міністра закордонних справ Бориса Тарасюка фінансуватися не будуть, заступник глави секретаріату президента Олександр Чалий заявив про надію, що з даного питання буде знайдене оптимальне рішення.

Як відомо, 18 січня стало відомо про те, що Держказначейство заблокувало рахунки Міністерства закордонних справ.

У понеділок міністр закордонних справ Борис Тарасюк заявив, що прем'єр-міністр Віктор Янукович доручив Держказначейству розблокувати фінансування МЗС.

Перший віце-прем'єр Микола Азаров пояснив блокування фінансування відсутністю легітимно призначеного міністра і легітимно оформлених зразків підписів, необхідних для відкриття фінансування казначейством.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...