Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко вирішив повернутися на ринг

Середа, 24 січня 2007, 09:19

У середу в німецькому Гамбурзі відбудеться прес-конференція, на якій Віталій Кличко оголосить про повернення на ринг і оголосить дату свого наступного двобою.

Як пише Комерсант-Україна, рішення про поновлення кар'єри почесний чемпіон світу за версією WBC ухвалив після медичного обстеження – лікарі зробили висновок про те, що стан здоров'я дозволяє йому повернутися у великий спорт.

Джерело видання в оточенні Кличка підтвердило, що український боксер, одержавши дозвіл медиків, вирішив повернутися на ринг і проведе перший після поновлення кар'єри двобій у травні 2007 року.

Існує імовірність, що наступним суперником Кличка стане чемпіон світу за версією WBC росіянин Олег Маскаєв.

Українець стане першим в історії професійного боксу чемпіоном у суперважкій категорії, який, володіючи поясом, спочатку оголосив про завершення виступів, а потім повернувся в бокс.

Віталій Кличко оголосив про завершення кар'єри 9 листопада 2005 року. Причиною відходу боксера, який володів найпрестижнішим із чемпіонських поясів – за версією WBC, стала травма хрестоподібних зв'язок коліна.

Боксер тоді заявив, що останнім часом більше боровся не із суперниками, а з власними травмами.

У 2005 році, через постійні проблеми у Віталія Кличка зі здоров'ям, чотири рази відкладався його чемпіонський двобій проти Хасима Рахмана, що у підсумку так і не відбувся.

Кличко очолював на виборах-2006 блок "Пора-ПРП", який одержав підтримку 1,47% виборців, був кандидатом у мери Києва (23,7%, друге місце) і очолює свою фракцію в Київраді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: