Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович обмежиться попередженням Рудьковському?

Середа, 24 січня 2007, 12:56

Результатом дій міністра транспорту Миколи Рудьковського у ситуації з туркменськими опозиціонерами скоріше за все буде не відставка, а винесення попередження з боку уряду.

Про це на прес-конференції в середу сказав віце-прем'єр з гуманітарних питань Дмитро Табачник.

За його словами, результати відповідного службового розслідування будуть обговорюватись на засіданні Кабінету міністрів, і "уряд прийме рішення відповідно до матеріалів розслідування".

"На мою думку, швидше за все це буде попередження, або якась форма впливу", - сказав Табачник. Він додав, що не варто штучно придумувати провину, якщо вона ще не доведена.

Торкаючись ситуації, що склалася з законом про Кабінет міністрів, він сказав, що наступним кроком після прийняття цього закону стане закон про президента та органи місцевого самоврядування.

"Послідовність може бути така, яка склалася у нас історично: спершу прийнятий закон про кабмін, на черзі має бути підготовка, схвалення і опрацювання закону про президента", - сказав він.

"А далі правляча коаліція, парламентська більшість у Верховній раді повинна повернутися до закону, який продовжить конституційну реформу і сприятиме розвитку прав і повноважень місцевого самоврядування", - додав Табачник.

При цьому віце-прем'єр жодним словом не обмовився про закон про опозицію.

Як відомо прийняття закону про опозицію було однією з умов подолання закону про Кабмін з боку БЮТ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування