Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога радить Рудьковському добирати слова про першу особу в державі

Середа, 24 січня 2007, 13:53

Глава секретаріату президента Віктор Балога спростував тезу міністра транспорту та зв’язку Миколи Рудьковського про начебто підписане ним доручення Службі безпеки порушити кримінальну справу проти Рудьковського.

"Ніякої вказівки не було. СБУ самостійна у прийнятті рішення щодо порушення кримінальної справи проти будь-кого, хто порушив закон, і ніякі директиви спецслужбі не потрібні", – наголосив Балога, повідомляє прес-служба президента.

Крім того, Балога вважає неприпустимою лексику і тональність висловлювань міністра транспорту щодо президента.

"Словесні ескапади пана Миколи, скоріше, пасують базарним тіткам, аніж високопоставленому державному чиновнику", - зауважив глава секретаріату.

"Урядовцю, стосовно якого прем’єр-міністр розпорядився провести службове розслідування за перевищення повноважень, сьогодні слід подумати про правдиве пояснення суспільству своїх вчинків", - додав він.

"Замість цього Микола Рудьковський вдався до брехливих заяв і недоречних аналогій. Йому варто ретельніше добирати слова, якщо він говорить про будь-яку людину. І особливо, коли йдеться про першу особу в державі", – заявив Балога.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування