Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦУШКО ЗАХОПИВ 12 ОБЛАСТЕЙ, СТОЛИЦЮ І СЕВАСТОПОЛЬ

Четвер, 25 січня 2007, 09:49

Міністр внутрішніх справ Василь Цушко призначив керівників УМВС у 12 областях, у Києві та Севастополі.

Відповідні накази оприлюднено на сайті Мінстерства внутрішніх справ.

Так, начальником Головного управління МВС у Києві призначено генерал-лейтенанта Олексія Крикуна, начальником управління МВС у Севастополі - генерал-майора міліції Василя Бірюкова.

Начальниками обласних управлінь МВС у Полтаві призначено генерал-майора Михайла Вершняка, у Тернополі - генерал-майора Володимира Гаврилюка, у Луганську - генерал-майора Анатолія Науменка, у Дніпропетровську - полковника Івана Ступака.

Керманичами обласних управлінь МВС у Чернігові призначено генерал-майора Валерія Ноніка, у Миколаєві - генерал-майора Миколу Пихтіна, у Львові - генерал-майора Михайла Цимбалюка, у Запоріжжі - полковника Олександра Шмітька.

Обласне управління МВС у Хмельницьку очолив полковник Віталій Грицак, в Одесі - полковник Геннадій Подройко, у Вінниці - полковник Василь Поліщук, на Волині - полковник Іван Прошковський.

Заступником начальника управління МВС на транспорті, начальником лінійного управління на Південно-Західній залізниці Цушко призначив полковника Петра Стецюка.

Також наказом міністра внутрішніх справ покладено тимчасове виконання обов'язків начальника лінійного управління на Донецькій залізниці управління МВС на транспорт на генерал-майора Леоніда Кириченка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування