Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КЛИЧКО ПОВЕРТАЄТЬСЯ НА РИНГ

Четвер, 25 січня 2007, 10:32

Екс-чемпіон світу з боксу, лідер блоку свого імені Віталій Кличко повертається в бокс.

Про це Кличко повідомив в четвер в інтерв’ю сайту "Чемпіон".

"Я можу вам дійсно, сказати, що я повертаюся в бокс і такі плани в мене є", - зазначив він.

"На сьогоднішній день, пройшовши всі перевірки, екзамени зі сторони лікарів, моєї команди, я вирішив повернутися і тим самим зробити реальністю нашу мрію з братом - стати одночасно чемпіонами світу у надважкій вазі", - повідомив він.

Він наголосив, що "такого ніколи не було в історії боксу". "Ми хочемо написати нову історію для якої у нас є всі передумови", - зазначив він.

Водночас Кличко підкреслив, що "ні в якому разі" не збирається залишати політику.

"Мої плани через повернення у спорт, не матимуть змін у моїх амбіціях та завданнях у політиці. Я залишаюся тут ( інтерв`ю записувалося у Київраді. Прим. авт). Я не байдужий до тих процесів, які відбуваються в Україні", - сказав він.

"Я знаю, що можу бути дуже корисним. Ті сили, енергія та досвід зможуть бути корисні для України. Ні в якому разі, я не відмовляюся від тих політичних амбіцій і продовжую працювати для того, щоб Україна стала іншою, щоб вона змінилася. Роботи ж, повірте мені, вистачає", - зазначив він.

Водночас депутат Блоку Кличка Володимир Бондаренко повідомив, що Кличко має намір залишатися лідером своєї фракції у Київраді.

"Ви знаєте, він займався спортом весь час, спорт – це його життя і його робота. У Київраді немає на постійній роботі жодного депутата, тому Кличко, професійно працюючи у спорті залишається депутатом Київради, як і інші депутати", - сказав Бондаренко.

При цьому депутат зазначив, що оскільки Кличко постійно тренується в Києві, часу на роботу в Київраді у нього вистачить.

Чемпіон, Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування