Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича покарали заступника Поляченка. Але не за "наїзд" на лікарів Кушнарьова

Четвер, 25 січня 2007, 17:15

Заступника міністра охорони здоров'я Валерія Івасюка притягнуто до дисциплінарної відповідальності за неналежне виконання посадових обов’язків.

Відповідну постанову схвалив Кабінет міністрів, повідомляє прес-служба уряду.

Підставою такого рішення стала колективна скарга хворих хірургічного відділення туберкульозного диспансеру №1 Сімферополя.

Згідно з повідомленням, заступнику міністра оголошено догану за неналежну організацію роботи комісії з перевірки фактів, наведених у цій скарзі.

Івасюк є й головою комітету з питань протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та іншим соціально небезпечним хворобам.

Як відомо, після смерті депутата від фракції Партії регіонів Євгена Кушнарьова, він заявляв, що пораненого Кушнарьова можна було врятувати, але лікарі не зробили всього можливого, щоб компенсувати втрату крові.

Згодом прес-секретар міністра охорони здоров’я Уляна Лозан повідомила, що міністерство не уповноважувало Івасюка давати такі коментарі.

У свою чергу лікарі, які боролись за життя Кушнарьова, просили прем’єра Віктора Януковича вжити заходів щодо звільнення Івасюка, зазначаючи, що подальше перебування його на посаді заступника голови МОЗ дискредитує всю систему охорони здоров’я та влади в цілому.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування