Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ "попустило", що у Москаля немає "сверблячки"

П'ятниця, 26 січня 2007, 11:03

Заступник голови СБУ Геннадій Москаль стверджує, що не має наміру приводити в СБУ нових людей і приступати до будь-яких реформ.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Київський телеграф", що опубліковано на сайті "Версії".

"Зрозуміло, що моє призначення було сприйнято насторожено. Перше питання, яке тут поставили: а чи не прийшов я робити ще якісь реформи? Я відповів: "Боже борони! Ніяких реформ робити не буду", - сказав Москаль.

За його словами, "людей якось "попустило" від того, що в мене немає "реформаторської сверблячки" щось переробляти, перекручувати, змінювати шило на мило - вони вже втомилися від цього".

"Друге питання, яке поставили співробітники: чи збираюся я когось із собою приводити і яка чисельність моєї команди? Я відразу відповів: "Нікого брати не буду однозначно", - заявив Москаль.

"Мені кажуть: "Невже навіть помічника не приведете?". А я запитую: "Ми що, тут не знайдемо грамотного помічника? У службі достатньо професійних людей, на яких можна покластися", - додав він.

Москаль негативно оцінює перетікання кадрів із СБУ в МВС і назад. "Кадри треба ростити в тій службі, куди вони прийшли із самого початку", - вважає він.

Заступник голови СБУ вагався з відповіддю на питання про конкурентноздатність СБУ і МВС: "Мені важко порівняти ефективність роботи двох силових органів. Та й узагалі не варто цього робити, тому що це "різні опери".

При цьому він висловив думку, що "МВС не так постраждало від реформування", що, натомість, відбувається в СБУ.

Говорячи про відсутність намірів проводити реформи, Москаль зазначив, що навіть "у кабінеті нічого не поміняв". "З моїх речей тут тільки піджак і три книги - Біблія, Коран і Тора (джерела мудрості) і все", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування