ГОЛОДУВАННЯ НА ІНТЕРІ НЕ БУДЕ. ПОКИ ЩО?

П'ятниця, 26 січня 2007, 14:32

Керівництво телеканалу "Інтер" пообіцяло наступного тижня виплатити зарплату працівникам у повному обсязі.

Такі результати розмови співробітників інформаційно-аналітичної служби каналу з одним з членів правління Ганною Безлюдною, повідомляє джерело "Української правди".

За його словами, Безлюдна, яку журналісти очікували доволі довго, "погодилася говорити лише за умови вимкнених камер і лише з працівниками інформаційно-аналітичної служби, мотивуючи це тим, що новини вона любить більше за всіх і тому проблеми треба починати вирішувати саме з новин, а з іншими підрозділами зустрічі відбудуться пізніше".

При цьому джерело спростувало інформацію, що журналісти погрожували в разі невиконання вимог оголосити голодування, зазначивши, що йшлося лише про страйк.

За його словами, після зборів журналісти вирішили "почекати тиждень, подивитися як керівництво виконує вимоги, водночас рішення щодо страйку ніхто не скасовував",

"Ми подивимося, що відбуватиметься із зарплатами, що буде з системою штрафів, як пройдуть зустрічі з іншими підрозділами каналу. Поки що ми вважаємо, що керівництво в більшості пішло нам назустріч".

Як відомо працівники "Інтеру" вимагають відновлення зменшених нещодавно зарплат. А також перегляду змісту трудових угод з телеканалом. Журналісти вважають, що нарахування зарплат за цією угодою дозволяє керівництву "маніпулювати співробітниками".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News