Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман попереджає, що яйця від Януковича вже не врятують

П'ятниця, 26 січня 2007, 15:36

Прем'єр-міністр Віктор Янукович, швидше за все, відвідає Львів з робочою поїздкою 30 січня, повідомила депутат радник прем'єра Ганна Герман.

"У вівторок, швидше за все, відбудеться візит прем'єра у Львів", - сказала вона на прес-конференції в п'ятницю у Львові.

Відповідаючи на питання журналістів, Герман висловила думку, що Янукович приїде у Львів і як політик, і як господарник.

У той же час, вона припустила, що результатом візиту не стануть будь-які кадрові зміни у керівництві обласної адміністрації.

"Наскільки мені відомо, він не їде кого-небудь заміняти, він їде, щоб подивитися регіон, він давно тут не був, але він подивиться і, можливо, у нього виникнуть якісь думки та ідеї", - сказала вона.

Герман також припустила, що в зв'язку з приїздом прем'єра у Львів не будуть застосовуватися якісь екстрені заходи безпеки, відмінні від робочих поїздок в інші міста України.

На питання, чи не може повторитися у Львові інцидент, аналогічний з івано-франківським у 2004 році , коли в Януковича кинули яйцем, Герман сказала, що навряд чи це допоможе людині, що це зробила.

"І що йому це допоможе? Як воно йому допомогло в 2004 році, якщо прийшов 2006?", - запитала вона.

Поїздку прем'єра у Львівську область у минулому році анонсували кілька разів, але увесь час її скасовували з різних причин.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування