Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Інтерівці" вимагають зустрічі з Хорошковським. Далі - страйк

П'ятниця, 26 січня 2007, 19:15

Працівники телеканалу "Інтер" вимагають зустрічі з керівництвом каналу за участі його акціонерів не пізніше 31 січня.

Про це йдеться у відкритому листі працівників каналу до його акціонерів.

Його копії також спрямовано до комітету ВР з питань свободи слова, Нацради з питань телебачення та радіомовлення та Нацкомісії з посередництва та примирення.

За словами заступника виконавчого продюсера проекту "Ранок з "Інтером" Ганни Баздирєвої, у листі колектив також висловив недовіру топ-менеджменту каналу.

"Якщо і надалі до нас буде таке ставлення, ми налаштовані на страйк", - заявила заступник виконавчого продюсера.

Баздирєва зазначила, що не має остаточної інформації про ймовірне закриття "Ранку з "Інтером", "Comedy Club Ukraine" та низки інших проектів. При цьому вона припустила, що "це може бути затягуванням часу".

Окрім цього вона повідомила, що приблизно о 17.30 після завершення переговорів між керівництвом та працівниками інформаційно-аналітичної служби охорона каналу заблокувала вхід до ньюз-руму і не пускає туди представників інших редакцій.

Заступник виконавчого продюсера припустила, що таким чином керівництво хоче "розвести нас по різних кабінетах та обрізати інформацію між підрозділами".

За її словами, розглянувши колективну трудову угоду "Інтеру", юристи, до яких журналісти звернулися за консультацією, нарахували більше 10 пунктів, які можуть стати прецедентом для порушення кримінальних справ.

На питання, чому журналісти тривалий час працювали за вищезазначеною угодою, Баздирєва сказала: "Ми два роки працювали за цими угодами і жодного разу проблем не виникало. Ми працювали в умовах взаємоповаги і тому те, що відбувається зараз, - це просто дикість".

У листі повідомляється, що керівництво планує звільнити понад 100 співробітників каналу. Без попередження вже було звільнено майже половину відділу дизайну, додається у документі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування