В Ізраїлі Тимошенко дали 20 з гаком

Субота, 27 січня 2007, 13:18

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що для викорінення корупції її політичній силі потрібно заручитися підтримкою 51% виборців.

Про це вона сказала в інтерв’ю ізраїльської газеті "The Jerusalem Post", повідомляє Ліга.

"Щоб викоренити корупцію, спиратися треба не на коаліцію, а на народ. Саме тому головна мета нашої політичного боротьби - заручитися підтримкою 51% суспільства", - пояснила Тимошенко.

Вона пояснила, що, коли була прем’єром, її "світогляд був несумісний із тим, який був у інших членів коаліції".

"Як і в Ізраїлі, в Україні - парламентська політична система. Як стверджують експерти у цій галузі, жоден європейський уряд, заснований на коаліції, не може бути стабільним", - сказала Тимошенко.

Відповідаючи на запитання видання, чому корупцію не вдалося викоренити в жодній країні світу, Тимошенко відповіла: "Жодна влада у цьому, за великим рахунком, не зацікавлена, оскільки будь-яка група, яка приходить до влади, закінчує тим, що використовує корупцію у власних цілях. Щоб знищити корупцію, потрібна політична воля. І тому, коли до влади прийдемо ми, перше, що ми зробимо - створимо сильну опозицію собі самим".

Появу Тимошенко у вестибулі готелю "David Citadel" у Єрусалимі видання описало так: "З високо піднятою головою і сліпучою усмішкою на обличчі, ніби зірка, вона проходить до ліфта, і чоловіки проводжають її, як королеву... виглядає вона, як фотомодель на 20 з гаком, а не як 46-річний екс-прем'єр – сідає на п'ять хвилин передихнути, і знову в бій, знову на публіку".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування