Луценко не піде до чужої жінки, бо буде важко голитися

Субота, 27 січня 2007, 15:39

Лідер громадянського руху "Народна самооборона" Юрій Луценко запевняє, що його не буде в лавах Соціалістичної партії України.

Під час прес-конференції у Тернополі він заявив, що йому дуже шкода своїх друзів, колишніх однопартійців.

"Тернополяни, скажімо, добре знають Василя Богачука (голова Тернопільського обласного осередку Соцпартії, народний депутат), з яким я з добрий десяток років боровся проти Кучми. А завершилось тим, що він натиснув кнопку, голосуючи за призначення Шуфрича міністром. Або має тепер заступника міністра внутрішніх справ, який воював з ним", - сказав Луценко.

На його думку, дуже важко жити, "постійно дивлячись в дзеркало на зрадника, коли ранком голишся". Відтак, він заявив, що повертатися в Соцпартію жодних намірів не має.

"В ідеалі я хочу примусити демократичні сили до створення єдиного виборчого списку всіх тих, хто думає про Україну і про європейські цінності. Якщо так трапиться, я гарантую, що буду 226-м. Тому що я не сумніваюся, що, об’єднавшись, ми точно переможемо. Неважливо, хто буде в першій п’ятірці чи десятці, принципово не хочу бути в цій п’ятірці. А саме 226-м - це буде значно чесніше і правдивіше", – поділився планами на майбутнє Луценко.

Водночас під час мітингу Луценко закликав чесних соціалістів приєднатися до демократичних сил.

При цьому він розповів, що на заклики колишніх однопартійців, що вони нікого не зрадили, створивши антикризову коаліцію, розповідає їм анекдот, коли хлопець одружується з дівчиною і домовляється з її батьком, що житиме п’ять років у хаті тестя, поки не збудує свою. Але в перший день після весілля приходить до будинку тестя з іншою жінкою і каже, що житиме з нею тут: "Вибачте, тату, отака от комбінація", - сказав Луценко, відзначивши, що так само виглядає позиція соціалістів, які обіцяли єднатися з одними силами, а створили коаліцію з іншими".

Луценко вийшов з лав СПУ після того, як ця політична сила стала учасником антикризової коаліції.

Українська правда, УНІАН

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування