Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький візьме в заступники кандидата в президенти?

Субота, 27 січня 2007, 16:19

Влада Києва розглядає кандидатуру Олександра Ржавського на посаду заступника голови Київської міськдержадміністрації з питань житлово-комунального господарства.

Про це в інтерв’ю "Дзеркалу тижня", опублікованому в суботу, повідомив член фракції Партії регіонів в парламенті Василь Горбаль.

"Учора на фракції ми справді знайомилися з претендентом на посаду заступника з ЖКГ Олександром Ржавським", - сказав він.

Водночас Горбаль висловив думку, що "це чергова кадрова помилка [мера Києва Леоніда] Черновецького".

"Ржавський сам зізнавався, що він не має досвіду роботи у виконавчій владі. Тим паче без чіткої концепції розвитку ЖКГ. Думаю, на такій відповідальній ділянці потрібний професіонал", - сказав він.

Депутат висловив думку, що цей напрям можна перепідпорядкувати першому заступнику голови Київської міськдержадміністрації Анатолію Голубченку.

Ржавський очолює Всеукраїнське політичне об`єднання "Єдина Родина", яке ввійшло до "Блоку безпартійних "Сонце", що висунув Ржавського кандидатом у мери Києва на останніх виборах, проте він набрав 0,05%. Ржавський також був кандидатом в президенти України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування