Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз думає, що Ющенку дадуть грамотну відповідь

Понеділок, 29 січня 2007, 12:31

Парламент готовий розглянути і прийняти зміни до закону про Кабінет міністрів, однак після того як закон набуде чинності.

Про це повідомив голова Верховної Ради Олександр Мороз після зустрічі з головою Народних Зборів Сирійської Арабської республіки Махмудом Аль-Абрашем.

За його словами, відповідний проект змін до закону вже розробляється в парламенті, але "для того, щоб ухвалити зміни до закону потрібен закон".

Разом з тим під час прес-конференції Мороз сказав, що "закон прийнятий, він буде діяти, зміни до нього можливі і ініціатива президента щодо цього сприймається з повагою".

Коментуючи звернення президента до Конституційного Суду з питання проведення референдуму, Мороз зазначив, що Конституційний Суд може зробити пояснення, оскільки закон про референдум приймався ще в 1991 році, до ухвалення Конституції, тому президент може звертатись із таким запитом.

"Це звичайний процес, який унормовує позицію президента у вирішенні тих питань, які хвилюють суспільство. Я думаю, що Конституційний Суд, ще раз уважно перечитавши Конституцію, дасть грамотну відповідь президенту", - зазначив спікер.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування