Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пинзеник розкрив таємні корупційні плани януковичів

Понеділок, 29 січня 2007, 13:16

Екс-міністр фінансів Віктор Пинзеник вважає неприпустимим здійснення розрахунків з бюджетом у негрошовій формі, що дозволяє закон про держбюджет на 2007 рік.

Як повідомляє в понеділок прес-служба партії Реформи і порядок, у бюджеті на поточний рік "вперше з 2000 року відсутня стаття про заборону здійснення бюджетних розрахунків у негрошовій формі".

"Це ще одна затверджена новим урядом можливість підкилимно розподіляти суспільні кошти не на користь суспільства", - заявляє Пинзеник.

Екс-міністр наголошує, що "випадково" зникла норма бюджету є нічим іншим, як "відродженням сумновідомих масштабних корупційних схем бартерних розрахунків".

"У пам'яті мільйонів бюджетників та працівників виробничої сфери ще живуть спогади про те, як пенсії та зарплати їм платили милом, цукром, шкарпетками і т.ін. Причому, платили за цінами, що значно перевищували ціни у роздрібній торгівлі", - відзначає Пинзеник.

Він застеріг від повернення непрозорих бартерних схем розрахунків з бюджетом.

"Відсутність в бюджеті-2007 норми про заборону негрошових розрахунків відкриває шлях до "бартеризації" економіки, простіше кажучи – до "дерибану" бюджетних коштів та коштів громадян", - зазначив він.

Пинзеник наполягає на включенні норми про заборону бартерних взаєморозрахунків до закону про бюджет-2007, "необхідність внесення змін до якого не викликає сумнівів".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування