Прес-секретар Ющенка вважає, що він бачить далі від усіх

Понеділок, 29 січня 2007, 13:16

Прес-секретар президента Ірина Ванникова вважає, що досвід, який вона придбає на нинішній посаді, буде корисний у будь-якій сфері діяльності.

В інтерв'ю щотижневикові "Профіль-Україна", Ванникова відзначила, що всі екс-прес-секретарі глави держави "прекрасно і гідно працюють сьогодні у сфері журналістики".

"Для мене ж особисто робота ніколи не починалася з посади, тому що життя набагато ширше і яскравіше, ніж будь-яка посада. Життя не починається і не закінчується боротьбою за посаду", - переконана Ванникова.

"Моя нинішня робота - це новий досвід, який би я хотіла конвертувати в коштовний, інтелектуальний і комунікаційний багаж і котрий буде мені корисний у будь-якій сфері діяльності", - підсумувала прес-секретар Ющенка.

"З Віктором Андрійовичем дуже легко і приємно спілкуватися. Це інтелігентна, тонка і дуже мудра людина. Він розуміє більше і бачить далі, ніж усі разом взяті українські політики", - відзначила Ванникова.

"Президент - досвідчений політик і оратор. Час від часу йому потрібно нагадувати про хронометраж. Також усі питання, пов'язані з комунікацією з представниками електронних і друкованих медіа, інтернетом, - це парафія прес-секретаря", - додала вона.

"Моє завдання перед публічним заходом - оперативно повідомити главі держави про останні події, пояснити формат заходу, обговорити гострі політичні моменти", - сказала Ванникова.

"Новости Украина"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування