Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Цушка надзавдання – повернути старі кадри?

Понеділок, 29 січня 2007, 13:28

Голова парламентського комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Сівкович заявляє, що зараз стоїть завдання повернути в Міністерство внутрішніх справ "старі кадри".

Про це член фракції Партії регіонів сказав в інтерв'ю виданню "Профіль".

"Поставлена задача - повернути старі кадри, тому що в багатьох райвідділах середній вік персоналу - 23-24 роки. Це пацани без досвіду, професіоналізму", - заявив Сівкович.

"І це завдяки Луценку. Тому що всі старі співробітники, що розуміють, що таке робота в міліції і на що вона повинна бути спрямована, пішли", - додав він.

За словами депутата, "прийшли діти, що, крім того що намагаються десь бігати і заробити, з когось здерти 300 доларів, більше нічого не вміють і їх вчити нікому".

"Одна з основних задач - переконати старше покоління повернутися на низькі і середні посади. Для цього потрібно буде робити цілий шматочок реформ, залишати їм пенсії і щоб вони при цьому мали можливість працювати в міліції. Інакше ми її розвалимо", - заявив він.

Сівкович вважає, що зараз "звільняються люди, що замарані корупцією і хабарництвом, що сильно заполітизовані, а МВС не може бути політизованою структурою".

Як відомо, Кабінет міністрів призначив заступниками міністра внутрішніх справ Сергія Копитова і Сергія Попкова, якого називають людиною, що віддала команду ввести війська на Майдан Незалежності під час Помаранчевої революції.

У свою чергу президент Віктор Ющенко призупинив дію постанов Кабінету міністрів про призначення заступників міністра внутрішніх справ з одночасним зверненням до Конституційного Суду.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування