Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК придумав форму для скинення Черновецького

Понеділок, 29 січня 2007, 17:40

Центральна виборча комісія затвердила форми документів для організації підготовки і проведення місцевих референдумів.

Про це повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

На засіданні в понеділок, 29 січня, комісія затвердила форму листа для підписів громадян під вимогою про проведення місцевого референдуму, форми свідоцтва про реєстрацію ініціативної групи місцевого референдуму і посвідчення члена ініціативної групи.

Також комісія затвердила форму бюлетеня для голосування при проведенні місцевого референдуму - зокрема, він повинен друкуватися державною мовою, на одному листі і з однієї сторони, повідомляє прес-служба ЦВК.

Як відомо, депутат фракції БЮТ Андрій Портнов запропонував Верховній Раді дозволити Центвиборчкому призначати місцевий референдум з висловлення недовіри меру Києва або Київській міськраді й достроковому припиненню їхніх повноважень.

Між тим, до 27 січня в Києві створено 6 ініціативних груп загальною чисельністю близько 800 чоловік, що виступають за проведення такого референдуму.

Усі групи сформулювали однакові питання для голосування:

"Чи підтримуєте ви дострокове припинення повноважень Київського міського голови Леоніда Черновецького?" і "Чи підтримуєте ви дострокове припинення повноважень Київської міської ради п'ятого скликання?".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування