Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорновіл не виключає, що на Януковича знайдеться "кілька ідіотів"

Вівторок, 30 січня 2007, 10:59

Прем'єр-міністр Віктор Янукович заявляє, що займається створенням ефективної системи виконавчої влади за участі місцевих адміністрацій.

Про це він сказав у Львові, коментуючи причини свого приїзду в цей регіон.

"Усі поїздки спрямовані на створення системи ефективної влади, де у вертикалі виконавчої влади є місцева влада", - сказав Янукович.

Він додав, що домагатиметься того, щоб "система працювала ефективно, і вертикаль виконавчої влади здійснювала свою функцію".

"Ми зараз звіримо годинники з місцевою владою, у нас буде декілька зустрічей з місцевою елітою. Важливо визначити пріоритетні напрямки і почати по цих напрямках динамічний рух", - сказав прем'єр.

Торкаючись питань кадрових змін, Янукович зазначив: "Що стосується виконавців, то ці питання ми обов'язково вирішимо з місцевою владою".

"Кадрові питання – це питання гострі. Ми знаємо, якщо є виконавець, який здійснює стратегію виконавчої влади, - справа іде, якщо немає – страждає і влада, і народ", - додав прем'єр.

У свою чергу член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл, який супроводжує прем'єра, повідомив, що Янукович має намір відвідати усі обласні центри Західної України.

На питання, чи не остерігається він повторення "яєчного теракту", депутат сказав:

"Львів завжди позиціонує себе як європейське місто, але чомусь декого тягне до Совдепії - демонструвати свій протест таким агресивним способом. Можливо кілька ідіотів на мільйонне місто і знайдеться".

Крім Чорновола Януковича супроводжують депутати Ганна Герман і Василь Горбаль, віце-прем'єри Володимир Радченко і Володимир Рибак, міністри культури, юстиції, соціальної політики та транспорту.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування