ТИМОШЕНКО ВЖЕ ЗМОВИЛАСЯ ПРОТИ ПРЕЗИДЕНТА

Вівторок, 30 січня 2007, 11:22

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що закон про імперативний мандат буде працювати за будь-яких обставин.

"Якщо президент стоїть на демократичних позиціях, цей закон буде підписано", - заявила Тимошенко на форумі депутатів місцевих рад БЮТ.

"Ми чекаємо до 5 лютого і сподіваємося, що президент дасть життя цьому закону", - додала вона.

Реклама:

"До речі, якщо закон не буде підписано, то вже є домовленості долати вето президента. Цей закон буде за будь-якої погоди", - попередила Тимошенко.

Вона також прокоментувала закиди, що цей закон є своєрідним диктатом щодо депутатів і практики імперативного мандату в світі не існує.

"Шановні друзі, в світі є або традиції, або закон. Коли ми маємо лише кілька років демократії, немає традиції в роботі депутатів партії, а совість депутата можна перевірити лише, коли йде голосування за землю, то імперативний мандат має стати посвідченням партійної дисципліни", - зазначила лідер БЮТ.

ВІДЕО ДНЯ

Вона попередила депутатів, що вже з сьогоднішнього дня їх буде розподілено за округами, як за часів мажоритарної системи, а їх робота контролюватиметься в реальному часі.

Тимошенко також сказала, що від сьогодні кандидатів до партійних списків на наступні вибори будуть обирати на відкритих конкурсах.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування