ЮЩЕНКО ГОТУЄ ДЛЯ КРУГЛОГО СТОЛУ ЗМІНИ ДО КОНСТИТУЦІЇ

Вівторок, 30 січня 2007, 11:54

Президент Віктор Ющенко планує обговорити зміни до Конституції під час загальнонаціонального круглого столу.

Про це в ефірі радіо "Ера" повідомив представник президента у Верховній Раді Роман Зварич.

"Зміни до Конституції – одне з можливих питань, яке обговорюватиметься під час загальнонаціонального круглого столу", - цитує його слова прес-служба "Нашої України".

При цьому представник президента підкреслив, що "Віктор Ющенко ніколи не говорив про скасування політичної реформи".

"Мова йде виключно про її вдосконалення, оскільки Основний закон України викликає дуже багато запитань", - наголосив Зварич.

Відповідаючи на питання щодо доцільності проведення другого Круглого столу, він зауважив, що Ющенко "діє як глава держави і вважає важливим дотримання політичного діалогу, що дасть можливість приймати консолідовані рішення щодо стратегічних напрямків державної політики".

"З цією метою був ініційований перший Круглий стіл, який завершився підписанням Універсалу національної єдності. І незалежно від того, що деякі позиції, які мали зобов’язальний характер, не були дотримані, президент буде використовувати кожну можливість, щоб знаходити компромісні позиції", - наголосив Зварич.

"Я маю надію, що положення Універсалу виконуватимуться, адже політичні діячі відповідають не лише за долю держави, але за кожного з 48 мільйонів українців", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування