Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Львові Януковича запросили на полювання

Вівторок, 30 січня 2007, 13:05

Прем’єр Віктор Янукович під час своєї поїздки до Львова підійшов до протестувальників, які зібралися під будинком обладміністрації.

"Зараз піду до них привітатися", - сказав Янукович, виходячи з автомобіля.

Основну масу пікетувальників складали представники правих та націоналістичних організацій, які протестували проти політики уряду і Януковича.

Однак так сталося, що мітингувальники, до яких підійшов прем’єр, не тримали в руках політичних гасел, а транспарант "Прем’єр, захисти лікарів".

Янукович попросив визначити людину, уповноважену від мітингуючих, щоб зустрітися з нею після наради в обладміністрації.

"Давайте, якщо у вас є питання до мене, то виберіть своїх представників, двох-трьох людей, які можуть викласти це питання", - сказав він.

"Зараз з мого секретаріату підійде людина, разом з представниками обладміністрації. І після наради я на 10-15 хвилин зустрінуся з вами, але попередньо ми опрацюємо це питання", - сказав Янукович, звертаючись до кількох мітингуючих.

В момент, коли прем’єр підійшов до пікету, присутні почали скандування "Ганьба!" та свистіти у свистки.

Після цього прем’єр благополучно зайшов у будинок обласної адміністрації, під яким зібралися кількасот протестувальників, відгороджених від проїжджої частини парканом.

Близько 100 представників Народного Руху України вимагають від керівника уряду відставки віце-прем'єра з гуманітарних питань Дмитра Табачника.

Близько 100 представників всеукраїнського об'єднання "Свобода" і БЮТ з партійними прапорами встановили імпровізований намет з партійною символікою і гасла: "Янукович! Запрошуємо на полювання", "Янукович, проживи на мою пенсію", "Янукович, Путін послав у Львів?".

Будинок обласної держадміністрації й обласної ради охороняють близько 80 представників органів внутрішніх справ у формі. Погодні умови у Львові погіршилися, йде сильний сніг.

"Українська правда", "Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування