Правління "Інтера" попросило не лізти не в свої справи

Вівторок, 30 січня 2007, 13:16

Правління телеканалу "Інтер" заявляє, що заборгованостей по заробітній платі на підприємстві немає.

Про це йдеться в офіційній заяві правління "Інтера", що оприлюдненна на сайті ІМІ.

"Усі виплати зарплати, відповідно до трудових договорів відбудуться до кінця місяця, згідно з чинним законодавством і внутрішнім положенням", - зазначається у документі.

У заяві додається, що "інші форми виплати винагороди, у тому числі виплата премій і надбавок, є винятково внутрішньою справою компанії й будуть вирішуватися правлінням".

Їх виплати ґрунтуватимуться на "чинному законодавстві й внутрішніх положеннях, у відповідності до результатів роботи підприємства й кожного окремого співробітника за минулий період".

"Питання, що стосуються формування ефіру, у тому числі які-небудь зміни пов'язані із запуском і/або припинення проектів, а також інформування про це громадськості, є винятковою компетенцією правління", - наголошується у заяві.

"Зазначені рішення приймаються згідно зі стратегією розвитку каналу, рейтинговими показниками й фінансовою доцільністю", - додається в документі.

Правління вважає поширення подібної інформації співробітниками каналу "розкриттям конфіденційної комерційної інформації, порушенням трудових угод і норм ділової етики".

У заяві наголошується, що "формування упередженої думки щодо внутрішньої політики компанії не на підставі офіційної інформації є втручанням у внутрішні справи компанії з метою завдати шкоди іміджу й фінансовому стану".

"Компанія залишає за собою право на захист свого іміджу й ділової репутації від подібних дій, у тому числі й у судовому порядку", - йдеться у документі.

Також правління заявляє, що "канал здійснює свою діяльність у нормальному режимі, зобов'язання перед контрагентами виконуються й будуть виконуватися в повному обсязі у встановлений термін".

Свою позицію правління каналу оприлюднило "у зв'язку з поширенням окремими засобами масової інформації недостовірної інформації про невиплату заробітної плати на телеканалі "Інтер".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News