Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МОРОЗ ПРОВАДИТЬ ЛІКНЕП, ще більше заплутуючи сліди до Януковича

Вівторок, 30 січня 2007, 14:20

Оприлюднення закону про Кабінет міністрів на офіційному веб-сайті Верховної Ради дозволяє розглядати питання про внесення змін до цього закону.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба Верховної Ради.

Коментуючи інформацію деяких ЗМІ про те, що "появу закону про Кабмін на веб-сайті Верховної Ради можна розцінювати як інформаційно-довідковий матеріал", прес-служба наголошує, що "оприлюднення закону на сайті є юридичним фактом, що передує завершенню спеціальної процедури набрання чинності цим законом".

При цьому прес-служба додає, що "наступним етапом у цій процедурі, безперечно, стане його опублікування за підписом голови Верховної Ради".

"Відповідно до Конституції закони мають бути доведені до відома населення у порядку, встановленому законом", - зазначається у повідомленні.

"Оскільки на сьогодні законом не встановлено порядок оприлюднення законів, голова Верховної Ради, оприлюднивши закон про Кабмін на веб-сайті ВР, діяв у порядку, встановленому регламентом Верховної Ради", - додається у документі.

Згідно з регламентом рішення Верховної Ради оприлюднюються у "Відомостях Верховної Ради", газеті "Голос України" та інших виданнях Верховної Ради, а також шляхом розміщення інформації на офіційному веб-сайті Верховної Ради, пояснює прес-служба.

Також вона наголошує, що веб-сайт Верховної Ради є офіційним джерелом інформації ВР відповідно до положення про веб-сайт ВР в Інтернеті, затвердженого розпорядженням голови ВР від 24 травня 2001 року.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування