Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вороги Черновецького звинуватили його в узурпації і влаштували бойкот

Вівторок, 30 січня 2007, 14:58

Депутатське об’єднання "Демократичний Київ" у Київраді заявляє про відкликання своїх представників зі складу робочої групи, яка вивчала обґрунтованість підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

"Подальша діяльність робочої групи у такому форматі недоцільна. У зв’язку з цим Міжфракційне депутатське об’єднання "Демократичний Київ" оголошує про вихід його представників з робочої групи", - сказано у заяві об’єднання.

"Демократичний Київ" також заявляє, що рішення Київради про продовження діяльності робочої групи "ставить перед собою єдину мету – за допомогою представників більшості у Київраді, чиновників КМДА, які входять до робочої групи, шляхом обману, подання неправдивої інформації, підміни та маніпулювання показниками зберегти підняті тарифи і таким чином легітимізувати грабунок громади Києва".

Депутати також заявляють, що очолювана Леонідом Черновецьким влада "постійно саботувала" діяльність робочої групи.

"Необхідні для роботи дані та документи від комунальних підприємств, об’єктів житлово-комунального комплексу, енергопостачальних компаній столиці надавались невчасно і не у повному обсязі. Протягом діяльності робочої групи та після завершення її роботи, так звані "співголови" з числа чиновників виступали з заявами, спростуваннями, звинуваченнями, водночас не надаючи жодних економічних показників", - сказано у заяві.

Не дивлячись на це, як йдеться в документі, робоча група встановила, що тарифи на житлово-комунальні послуги безпідставно збільшені – "по холодному водопостачанню та водовідведенню – на 100 %, по житлово-комунальному комплексу – на 110 %, по "Київенерго" - на 40 %".

"Зараз оточення мера хаотично намагається знайти виправдання узурпації влади у місті паном Черновецьким і подає розлогі та туманні пояснення у якості кого пан Черновецький підняв тарифи", - заявляють опозиціонери.

До міжфракційного об’єднання "Демократичний Київ" входять депутати від БЮТ, "Нашої України" та Блоку Кличка у Київраді.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування