Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТАРАСЮК ЗІЗНАВСЯ, КОГО ПРОПОНУВАВ ЗАМІСТЬ СЕБЕ

Вівторок, 30 січня 2007, 20:53

Міністр закордонних справ Борис Тарасюк пропонував президенту своїм наступником одного з таких кандидатів, як Олександр Чалий, Костянтин Грищенко та Володимир Огризко.

"Список кандидатів на посаду міністра закордонних справ не обмежується прізвищами Олександра Чалого, Костянтина Грищенка та Володимира Огризка", - сказав Тарасюк в ефірі "5 каналу".

На питання, чи є серед них кандидат, якого міністр пропонував президенту як свого наступника, він відповів ствердно: "Так, один з них був".

Водночас Тарасюк наголосив, що кожен з кандидатів має однакові шанси. "Нехай ця інтрига зберігається, поки президент не визначиться з остаточним рішенням", - зазначив міністр.

Зі свого боку член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл заявив про готовність антикризової коаліції підтримати кандидатуру Олександра Чалого, якщо його буде запропоновано на посаду міністра закордонних справ.

"Ми готові підтримати кандидатуру Чалого. Він буде професійним міністром. Це людина, яка має реальний досвід і яка у своїй дипломатичній роботі дотримується слів: "Не нашкодь державі", - зазначив депутат.

Водночас він додав, що "нас можуть чекати великі несподіванки". "Раптом може опинитися одна з тих кандидатур, про які сьогодні навіть ніхто не здогадується", - припустив Чорновіл.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...