Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович віддав Ющенку право першої ночі

Середа, 31 січня 2007, 10:43

Партія регіонів може підтримати кілька кандидатур на посаду міністра закордонних справ.

Про це заявив депутат Верховної Ради Михайло Чечетов (фракція Партії регіонів), повідомляють Українські новини.

Зокрема, партія може підтримати колишнього міністра закордонних справ Костянтина Грищенка, екс-посла України в Австрії Володимира Єльченка, заступника глави секретаріату президента Олександра Чалого, представника України при Європейському Союзі Романа Шпека.

Депутат повідомив про те, фракція Партії регіонів має намір провести засідання 5-6 лютого, на якому визначитися з підтримкою тієї чи іншої кандидатури на посаду міністра закордонних справ.

Парламентарій висловив думку, що призначення міністра закордонних справ стане результатом консультацій у рамках коаліції, а також із президентом.

"У Партії регіонів лава запасних довга, але право першої ночі в поданні кандидатури на посаду міністра закордонних справ за президентом. Ми усіх погодимо. Упевнений, що "холостого пострілу" не буде, оскільки це завдасть удару не тільки авторитетові президента, але й України", – заявив Чечетов.

Як повідомлялося, 30 січня президент Віктор Ющенко звільнив міністра закордонних справ Бориса Тарасюка, прийнявши його заяву про відставку.

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...