Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведько збирається заново розслідувати справу Гонгадзе?

Середа, 31 січня 2007, 11:56

Мати загиблого журналіста Георгія Гонгадзе Леся Гонгадзе заявляє, що Генпрокуратура розпочинає слідство у справі про вбивство її сина з самого початку.

Про це повідомляє Радіо "Свобода".

За словами Гонгадзе, те, що президент не виконав своєї обіцянки, даної у 2005 році європарламентарям, свідчить лише про одне: "Я думаю, що він просто не може це зробити".

"Генпрокуратура дала нового слідчого Харченка, який має почати все з початку. Мені запропонували 4 раз зайти у морг для того, щоб взяти матеріали для ДНК. Я була 14 годин біля цих кісток. Учетверте я не зможу це зробити ", - заявила мати журналіста.

"Маючи таку кількість матеріалів, вони справу не розслідують. Для чого ще раз морг, ДНК? Вже 4 лабораторії світу робили аналіз ДНК. Усі результати однакові. Пізнати те, що я бачила в моргу і сказати, що це належить моєму синові, я не можу", - додала вона.

Як відомо, нещодавно генеральний секретар Ради Європи Тері Девіс заявив, що найбільшим розчаруванням для Європи стало нерозкриття в Україні справи про вбивство журналіста Гонгадзе. І що це негативно впливає на репутацію України за кордоном.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...