РЕЄСТРАЦІЮ ЗАКОНУ ПРО ЯНУКОВИЧА НАЗИВАЮТЬ НЕЗАКОННОЮ

Середа, 31 січня 2007, 12:09

Секретаріат президента вважає незаконним внесення закону про Кабінет міністрів до єдиного державного реєстру нормативно-правових актів.

Про це під час прес-конференції заявив заступник глави секретаріату президента Ігор Пукшин, повідомляє прес-служба президента.

"Будь-які дії щодо опублікування закону, його внесення до єдиного державного реєстру нормативно-правових актів є незаконними, оскільки прийнятий 12 січня закон не є таким актом", – наголосив Пукшин.

Обґрунтовуючи такий висновок, заступник глави секретаріату президента послався на рішення Конституційного Суду від 7 липня 1998 року та статтю 127 регламенту Верховної Ради.

Пукшин заявив, що "закон про Кабінет міністрів на сьогодні не вступив у дію, а всі оприлюднені тексти не мають юридичної сили".

Він наголосив, що глава держави повернув у Верховну Раду ухвалений нею закон зі своїми вмотивованими пропозиціями та у визначені Конституцією строки.

Таким чином, результати голосування за цей документ скасовуються, парламент має розпочати процедуру повторного розгляду, зазначив заступник глави секретаріату президента.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування