"Хлопчиків і дівчаток" Ющенка попросили багато на себе не брати

Середа, 31 січня 2007, 13:20

Заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов припускає, що президент Віктор Ющенко виставляє додаткові умови проведення круглого столу, оскільки не хоче проводити його взагалі.

Це випливає зі слів депутата, повідомляє УНІАН.

"Можливо, тут є ще й розрахунок: якщо одна сторона не хоче сідати за круглий стіл, то виставляє іншій стороні додаткові умови, щоб та сама відмовилася від переговорів", - сказав Чечетов.

При цьому він зазначив, що "за круглий стіл потрібно сідати без жодних ультиматумів": "Ультимативний тон розмови властивий тим, у кого немає інших аргументів і хто в такий спосіб демонструє свою слабкість".

"Сильний ніколи не виставляє жодних умов, він просто сідає за стіл і починає розмову. Була одна політична ситуація, вона стала іншою, – давайте сідати і говорити. Якщо з'явилися нові теми для обговорення, давайте і їх обговоримо", - додав депутат.

Водночас Чечетов звернув увагу на те, що "одна справа, коли щось виголошує сам президент, і зовсім інша, коли хтось говорить від імені президента – чи то прес-служба, чи то секретаріат президента".

"Ми не можемо судити про позицію президента за словами прес-секретаря. За останній тиждень я не чув жодного коментаря президента", - зазначив депутат.

"А всі ці хлопчики з секретаріату і дівчатка із прес-служби багато чого наговорили: давали якісь оцінки й учили всю країну, парламент і Кабінет міністрів, як і що робити. Віктор Андрійович Ющенко завжди був націлений на діалог, і хотілося б його почути", - додав він.

Чечетов також зазначив: "А дискусії на рівні хлопчиків і дівчаток - це так, для широкого загалу. Чому ці хлопчики й дівчатка вважають, що вони розумніші за Міністерство юстиції, за юридичні служби Верховної Ради та Кабінету міністрів, за депутатський корпус, який проголосував за закон про Кабмін? Не треба перебільшувати свою роль у історії".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
13:43
футболШевченко вірить у перспективи Судакова в чемпіонаті Італії чи Англії
13:40
фотоЗ Литви до України прибула партія бронетранспортерів M577
13:39
Європейські компанії шукають лазівки для продовження роботи в РФ після скасування винятків із санкцій
13:39
відео"Ціль знищено": Олещук показав роботу зенітників по ворожих "Шахедах"
13:30
Брак грошей, людей і розуміння, що "відбудова – це не розкіш". Про що говорили на заході "Відбудова України"
13:25
фотоРосіяни скинули авіабомбу на Костянтинівку: постраждали 5 людей в цивільному авто
13:24
"Держоператор тилу" за невиконання контракту відсторонив постачальника продуктів для армії
13:24
Зеленський і Сунак обговорили найбільший військовий пакет від Британії
13:20
СБУ повідомила про підозру гауляйтерам ЗАЕС, які від’єднували її від енергосистеми України
13:15
хокейЗбірна України зіграє на чемпіонаті світу в Дивізіоні 1В: розклад матчів
Усі новини...