ПРАЦІВНИКІВ "ІНТЕРА" ХОЧУТЬ ЗАМОРИТИ ГОЛОДОМ?

Середа, 31 січня 2007, 13:57

Якщо до кінця дня 31 січня не буде розпочато переговори між власниками, керівництвом та працівниками телеканалу "Інтер", трудовий колектив розпочне офіційну підготовку до страйку та інших акцій протесту на захист своїх прав.

Про це повідомляє незалежна медіа-профспілка.

Вона закликає власників і їх уповноважених представників негайно призначити своїх представників до примирної комісії і розпочати переговори щодо вимог, висунутих трудовим колективом.

Одночасно медіа-профспілка ініціює початок утворення трудового арбітражу для вирішення конфлікту щодо скорочення заробітних виплат за допомогою сторонніх фахівців, експертів, представників органів влади.

"У першу чергу, ми сподіваємося на виконання своїх обов'язків Національною службою посередництва і примирення, до якої вже звернувся трудовий колектив "Інтера", - зазначається у повідомленні.

Також профспілка закликає всіх колег підтримати журналістів та працівників "Інтера". Водночас вона повідомляє про створення первинного осередку профспілки на телеканалі.

З цього моменту профспілка домагатиметься виконання власниками та уповноваженими особами всіх правил та процедур на захист прав найманих працівників.

У коментарі "Українській правді" голос телеканалу "Інтер" Юрій Кот повідомив, що офіційної відповіді від керівництва каналу щодо зустрічі з трудовим колективом поки немає.

Він підтвердив, що станом на 31 січня працівникам виплачено зарплати, але без премій, що у середньому складає 50% виплат, які вони отримують зазвичай.

На питання, до яких дій вдадуться працівники в разі незадоволення їх вимог, Кот відповів, що трудовому колективу дуже б не хотілося, щоб керівництво каналу доводило їх до голодування.

У прес-службі телеканалу "Інтер" коментувати ситуацію відмовилися.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...