Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Северінсен наїхала на Лавриновича, бо не знає англійської

Субота, 10 лютого 2007, 10:30

Доповідач моніторингового комітету ПАРЄ Ганне Северінсен вибачилася перед міністром юстиції Олександром Лавриновичем за свої заяви щодо розробки ним законів, які суперечать стандартам Ради Європи.

В інтерв’ю "Дзеркалу тижня", опублікованому в суботу, вона назвала ці заяви в ефірі радіо "Свобода" своєю "особистою помилкою".

"Після моїх недавніх коментарів на радіо "Свобода" в інтерв’ю від 26 січня я дізналася з преси, що міністерство юстиції надіслало мені листа з вимогою офіційного спростування зробленої мною заяви. Але жодна копія такого листа до мене не доходила, її не отримав і секретаріат ПАРЄ. Згодом я дізналася, що листа можна знайти на веб-сайті міністерства", - сказала Северінсен.

"Я б дуже хотіла скористатися цією нагодою висловити панові Лавриновичу мій глибокий жаль із приводу непорозуміння стосовно моїх усних заяв. Це моя особиста помилка", - підкреслила вона.

"Боюся, це сталося через те, що англійська не є моєю рідною мовою, а також через переклад, якого я не зрозуміла правильно", - сказала Северінсен.

Вона також повідомила, що співдоповідачі ПАРЄ мають здійснити візит до України 27 лютого. "Після перебування в Донецьку повернемося до Києва, відбудемо з України 7 березня", - сказала доповідач.

Вона також повідомила, що під час візиту сподівається зустрітися з прем’єр-міністром Віктором Януковичем.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування