Рудьковський потягне Тарасюка до суду

Субота, 10 лютого 2007, 19:08

Міністерство транспорту та зв’язку називає заяви екс-міністра закордонних справ Бориса Тарасюка щодо Миколи Рудьковського наклепницькими.

Як ідеться в коментарі, розповсюдженому прес-службою Мінтрансу в суботу, заяви Тарасюка "є не лише абсолютно безпідставними, але й наклепницькими. Такі публічні виступи отримають оцінку в суді".

У коментарі наголошується, що саме завдяки зусиллям Рудьковського як міністра транспорту вирішується питання повітряного сполучення Київ-Кишинів.

"Повітряне сполучення між цими містами було ускладнено саме через дії попередників Рудьковського у 2005-2006 роках. Завдяки компетентним крокам Рудьковського було оперативно відновлено безпечне залізничне сполучення між Молдовою та Україною, призупинене через незадовільний технічний стан мосту, а також врегульовується багато інших проблем, які ігнорувались, а подекуди і створювались його попередниками", - йдеться в коментарі.

Міністерство "привертає увагу до того факту, що "компромат" на міністра з’являється пропорційно його успіхам у боротьбі з корупцією та поверненню у державну власність майна, незаконно відчудженого його попередниками".

"Прес-служба рекомендує усім, хто бажає гратися в інформаційні війни, перевіряти достовірність підготовленого "компромату" передусім в компетентних органів, щоб не засмічувати інформаційний простір безпідставними заявами", - йдеться в коментарі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...