Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко й Луценко образили жінку

Неділя, 11 лютого 2007, 17:22

Лідер Прогресивної соцпартії Наталія Вітренко вважає, що народного депутата Євгена Кушнарьова вбили "свідомо".

"Його свідомо вбили, щоб Партія регіонів не мала яскравого представника саме слов’янської єдності, тому що там більше ж немає на кого око покласти", - сказала вона в неділю в Севастополі під час зустрічі з мешканцями міста.

"Після вбивства Кушнарьова Раїса Богатирьова піднімається ледве не на рівень ідеолога! Зараз кажуть, пройде з’їзд Партії регіонів, вона очолить Партію регіонів", - наголосила вона.

Вона також вважає реальним проведення цього року дострокових парламентських виборів.

"Розуміючи, що дострокові вибори потрібні будуть помаранчевим, коли вони побачать, що рейтинг Януковича і усієї цієї коаліції взагалі вже нікчемний, то я, знаючи їх, переконана: вони підуть на будь-яку провокацію - хоч в парламенті, хоч не в парламенті, - щоб дестабілізувати ситуацію, і щоб Ющенко сказав: ну, бачите, все, криза в парламенті, владу треба міняти, потрібні нові вибори", - сказала лідер ПСПУ.

Вітренко також висловила переконання, що у БЮТ "все для цього готове". За її словами, "наскільки я знаю, усі штаби БЮТ працюють вже на повну свою потужність для того, щоб вигравати нові вибори".

Як додала Вітренко, для неї це "дуже образливо і дуже важливо, тому що Тимошенко і Луценко хочуть забрати наш протестний електорат".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: