Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тарасюк підозрює, що Росія допомагає Януковичу усунути Огризка

Понеділок, 12 лютого 2007, 11:32

Екс-міністр закордонних справ Борис Тарасюк вважає, що Росія хоче "провалити" кандидатуру на посаду міністра закордонних справ Володимира Огризка, заносячи його у список персон нон-грата.

Про це у понеділок повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Наявність прізвища майбутнього міністра МЗС Володимира Огризка у списку персон нон-грата можна розцінювати як тиск на український парламент під час голосування за кандидатуру Огризка на посаду міністра МЗС", - заявив екс-міністр.

За словами Тарасюка, "мають бути вагомі підстави для того, щоб вписувати будь-яке прізвище у список персон нон-грата".

"Коли посадова особа у взаєминах з Російською Федерацією відстоює позиції своєї держави, то це не може бути підставою для заборони їй в'їзду на територію Росії. Це, так би мовити, дитячий принцип "сам дурень", - сказав екс-міністр.

Тарасюк також додав, що недоцільно у даній ситуації послуговуватися інформацією із ЗМІ, і до відсутності офіційної позицій Російського МЗС воліє не робити передчасних висновків.

Як відомо, у ЗМІ з'явилася інформація, що в'їзд на територію Росії може бути заборонений не лише депутату від "Нашої України" Петру Порошенку, але й екс-міністру закордонних справ Тарасюку та в.о. голови МЗС Огризку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування