Порошенко поїде в Росію, не дивлячись на "карамельки"

Понеділок, 12 лютого 2007, 13:50

Депутат від "Наший України" Петро Порошенко назвав "невдалим жартом" слова лідера БЮТ Юлії Тимошенко про те, що заборона його в'їзду на територію Росії пов'язана з бізнес-інтересами в кондитерській сфері.

"Було б дивно думати, що кондитерські компанії Росії керують Путіним, Держдумою, Федеральною службою безпеки Росії", - сказав він, повідомляє Ліга.

"Відносно ж Тимошенко - я сприймаю її (слова) як жарт", - додав Порошенко.

При цьому парламентарій відзначив, що "якщо Юлія Володимирівна це дійсно сказала, то це яскраве підтвердження щирості намірів БЮТ співробітничати з "Нашою Україною".

За словами Порошенка, стверджувати подібне - це все одно, що якби він зараз заявив, що причиною порушення кримінальних справ проти Тимошенко в Росії є не політичні підстави, а торгівля газом.

У той же час, Порошенко повідомив, що не має наміру звертатися до суд у зв'язку з забороною його в'їзду на територію Росії. "Це питання політичне, а не судове", - заявив він.

Порошенко також заявив, що має намір регулярно відвідувати Російську Федерацію. "Я переконаний, що дуже швидко буду в Росії", - сказав депутат.

Порошенко також зазначив, що має неофіційну інформацію про те, що, крім нього, у даному "сценарії" може використовуватися перелік декількох десятків прізвищ українських політиків.

Відповідаючи на питання про те, чому саме він потрапив у список політиків, яких планується не допускати на територію Росії, Порошенко відзначив, що це питання необхідно поставити російській стороні.

"Коли вони це коментували, вони сказали, що вибирають найбільш впливових політиків", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...