Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мостова пропонує Льовочкіну допомогти лікарні без неї

Вівторок, 13 лютого 2007, 10:36

Головний редактор газети "Дзеркало Тижня" Юлія Мостова пропонує керівнику апарату Кабміну Сергію Льовочкіну не піаритись, а без рішення суду допомогти дитячій лікарні.

Так Мостова прокоментувала слова Льовочкіна про те, що він має намір вимагати від неї 500 тисяч гривень та спростування інформації, викладеної в статті, повідомляє Телекритика.

"Людині зі статками Сергія Льовочкіна не треба чекати на рішення суду, щоб допомогти дитячій лікарні. Хай не піариться, а допомагає вже зараз. Можливо, тоді йому вдасться зробити для цієї лікарні стільки ж, скільки у своїй сфері вже зробило "Дзеркало тижня", - наголосила Мостова.

"Джерела "Дзеркала тижня" є надійними і прозорими, а наші мотиви продиктовані не лише щирістю, яку поставив під сумнів пан Льовочкін, але й небайдужістю до питань енергетичної безпеки моєї, - я наголошую, моєї, - країни", - зазначила вона.

Також Мостова підкреслила, що "користуючись власним адмінресурсом, Льовочкін може переконати суд у тому, що під час створення "РосУкрЕнерго" нічого про нього не знав, і взагалі брав участь у всесвітніх змаганнях із сумо".

"Але весь причетний до газового бізнесу політикум знає, що це не так", - зазначила Мостова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування