Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз і К° вже до виборів не могли розрізнити, де помаранчеві, а де "Регіони"

Вівторок, 13 лютого 2007, 10:39

Соцпартія ще до виборів 26 березня 2006 року на своєму з'їзді визначила, що між "Нашою Україною", БЮТ і Партією регіонів немає ніяких принципових відмінностей.

Про це в інтерв'ю газеті "Дело" розповів секретар політради СПУ Ярослав Мендусь.

"З'їзд СПУ на фініші виборчої кампанії чітко означив одну принципову деталь - ніяких істотних відмінностей між "Нашою Україною", БЮТ і Партією регіонів немає. Усі ці сили - представники ліберального спектру в політиці", - зазначив депутат.

"Мова йшла лише про те, у якій конфігурації ми одержуємо такі важелі впливу на політичну ситуацію в Україні, що дозволять СПУ показати, що партія працює не на себе, а на людей. У форматі коаліції з Партією регіонів і комуністами цих можливостей виявилося більше", - додав він.

За словами Мендуся, рішення про те, що представник СПУ повинен очолити Верховну Раду, було прийнято "трьома рішеннями політради".

"І це правильно, оскільки гарантувалася участь СПУ в процесі формування внутрішньої і зовнішньої політики. А найголовніше - можливість виконати зобов'язання, узяті в ході передвиборчої кампанії", - вважає депутат.

На зауваження, що увагу СПУ часто звертають на зловживання ресурсами телерадіокомпанії "Ера" Мендусь відповів: "З таким же успіхом можна казати, що ми використовуємо можливості ICTV, "Інтеру", "1+1", УТ-1 - тобто всіх ЗМІ, де з'являються представники Соцпартії".

"Є певні нюанси, наприклад, епоха "темників" змінилася на епоху прайсів. Думаю, це хвороба росту, яка згодом буде подолана", - додав він.

Щодо співробітництва соціалістів з "Ерою", то, зазначив Мендусь, "ні для кого, по-перше, не є секретом той факт, що Андрій Деркач - член СПУ".

"У своїх ЗМІ він відбиває позицію партії, до якої належить. А по-друге, взаємодія соціалістів з "Ерою" є досить коректною: на ТРК збалансоване представництво всіх політичних сил, і це важко заперечити навіть найпричепливому критику", - вважає депутат.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування