Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко поїде в регіони, щоб Катеринчук і Луценко не забрали її поле

Вівторок, 13 лютого 2007, 12:13

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко розпочне поїздки по регіонах, щоб не допустити переходу свого електорату до рухів Юрія Луценка і Миколи Катеринчука.

Так вважає глава фракції СПУ Іван Бокий.

"Поїздки Юрія Луценка, що усюди возить із собою ще і Тараса Стецьківа, явно справа рук Віктора Ющенка – вони обоє радники президента, і я не думаю, що вони їздять без його відома", - зазначив Бокий в коментарі Комерсант-Україна.

"Микола Катеринчук – це трохи інша ситуація, але в цілому вона з тієї ж опери. А Юлія Тимошенко приєднується до них зовсім не з відчуття солідарності, а від безвихідності – вона розуміє, що її нішу, її електорат усі хлопці хочуть. Їй доводиться відстоювати свої політичні інтереси",– додав він.

Видання також відзначає, що в інтернеті в понеділок з'явилася нібито копія протоколу наради глав обласних партійних організацій БЮТ, в одному з пунктів якого лідери блоку закликають своїх представників у регіонах бути присутнім на усіх виступах Юрія Луценка і "задавати йому питання, відповідаючи на які, він був би змушений визнавати, що його програма є антибютівською".

У прес-службі БЮТ заявили, що цей документ є фальшивкою – "дотримані стилістика й оформлення протоколу, але цей пункт дописаний".

Микола Катеринчук називає документ провокацією "регіоналів" і спробою "убити клин між Юлією Тимошенко й іншими демократичними силами".

"А от Луценко запевнив, що впізнає в цьому пункті "твердий і безапеляційний" тон нового заступника голови партії "Батьківщина" Йосипа Вінського, якого пан Луценко знає ще по Соцпартії.

 "Я бачив цей документ. Дуже грамотно складений. Упізнаю почерк колеги Вінського,– сміявся пан Луценко.– Але я не є антибютівським політиком", пише видання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування