Комуністам привидівся авторитаризм Ющенка

Вівторок, 13 лютого 2007, 13:23

Компартія вважає затвердження указом президента Стратегії національної безпеки неприпустимим та таким, що протирічить національним інтересам.

"Ми наполягаємо на тому, що стратегія національної безпеки, згідно вимог Конституції, має базуватися на законі про засади внутрішньої та зовнішньої політики", - наголошується у повідомленні, поширеному пресс-службою КПУ.

Компартія називає підписання Ющенком даного указу, коли готується проект закону про засади внутрішньої та зовнішньої політики, "черговою спробою президента та "всієї президентської раті" в будь-який спосіб, навіть за рахунок втрати державного суверінітету, через втягувавння її у НАТО та руйнацію східнослов'янського простору, зберегти ті владні повноваження, яких вони позбавилися внаслідок політичної реформи".

"Компартія наголошує, що спроби поновлення президентського авторитаризму зайвий раз підтверджують необхідність скасування самої причини, тобто скасування інституту президентської влади та встановлення в Україні парламентської республіки", - йдеться в заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...