Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Юнак покаявся, що накликав на Ахметова образи

Вівторок, 13 лютого 2007, 15:22

ЗМІ використовували суперечку, яка виникла між профспілкою й адміністрацією Павлоградвугілля "для завдання публічних образ Ринату Ахметову".

Про це йдеться в офіційній заяві голови Дніпропетровської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості Сергія Юнака.

"Я з повагою ставлюся до Рината Леонідовича Ахметова і як до народного депутата України, і як до акціонера Компанії СКМ. Я знаю, який внесок Ринат Леонідович вносить у розвиток соціальної сфери регіону Західного Донбасу й України, у цілому", - йдеться в заяві.

"Я шкодую, що мої публічні висловлення щодо трудової суперечки на "Павлоградвугілля" були невірно витлумачені низкою ЗМІ, і тим самим було завдано збиток репутації Ахметова", - йдеться в заяві.

При цьому Юнак відзначив, що вирішення суперечки на "Павлоградвугілля" повинно лежати в правовому полі і не повинно супроводжуватися маніпулюванням громадської думки.

"Ця суперечка може і має бути вирішена переговорним шляхом. Сьогодні ми починаємо черговий раунд переговорів з адміністрацією ВАТ "Павлоградвугілля" і я впевнений, що нам вдасться знайти прийнятне для обох сторін і для трудового колективу акціонерного товариства рішення", - сказав Юнак.

Також він підкреслив, що залишає за собою право звернутися в судові інстанції щодо низки ЗМІ, які "спотворили" висловлення Юнака "з метою залучення Рината Ахметова в цю трудову суперечку".

Тиждень тому шахтарі компанії "Павлоградвугілля" почали акції протесту. Працівники вимагали підвищення заробітної плати і припинення скорочень персоналу і збиралися виїхати на мітинги в Донецьк та Київ.

Власником ВАТ "Павлоградвугілля" є холдинг "Донбаська паливно-енергетична компанія", контрольована Ринатом Ахметовим.

"Остров"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...