Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича не бояться "спіритичних контактів" БЮТ і "Нашої України"

Вівторок, 13 лютого 2007, 16:27

Депутат фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл вважає, що об'єднання "Нашої України" та БЮТ жодної загрози для антикризової коаліції не несе.

Про це він заявив, спілкуючись із журналістами в Донецьку, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Немає реального об'єднання. Відбуваються певні спіритичні контакти", - відзначив депутат, додавши, що воно загрожує коаліції так само, "як якесь гіпотетичне танення льоду на Марсі".

Чорновіл також заявив, що "сама фракція "Наша Україна" на сьогодні є структурою, з якою дуже важко вести якісь переговори і розмови, тому що там немає взагалі якоїсь єдиної позиції".

"Ми бачимо шість політичних сил, що відчувають, що вони втрачають підтримку загальну і як наслідок цього - внутрішнє перетягування каната, внутрішня ворожнеча, кожен тягне в різні боки, кожен намагається десь відігратися за рахунок іншого", - додав депутат.

За словами Чорновола, частина "Нашої України", "внаслідок того, що одержала певну вказівку від президента, починає виконувати ці зобов'язання, але вони не одержали підтримки основної частини фракції".

"Ми пробували працювати з "Нашою Україною", ми домагалися цього, навіть для того щоб перебороти якісь політичні стереотипи, щоб створити у свій час цю широку коаліцію за участю "Наший України". Ми побачили, що з ними вести переговори майже неможливо", - сказав він.

"Юлія Тимошенко давним-давно побачила те ж саме. Вона досить мудрий політик, що вміє оцінювати ризики, але в неї на даний момент є потреба давати якісь месиджі, якісь повідомлення для своїх виборців", - додав депутат.

При цьому Чорновіл визнав, що виборці Тимошенко і Ющенко хочуть об'єднання цих двох політичних сил, але "те, що робиться зараз назовні, це більше показова постановка".

"Не даремно в нас одного політичного лідера називають народною артисткою України. Це показова демонстрація того, чого насправді, у глибині не відбулося", - підкреслив Чорновіл.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...